Trion Montage

Organisatie
Trion montage is een landelijk opererend full service specialist op het gebied van complete interieurafwerking. Een complete, exclusieve maatwerk inrichting voor een winkel, woonhuis of kantoor of om een aanvulling op bestaand meubilair, bij Trion bent u bij het juiste adres.

Doelstelling
Het imago van een bedrijf laat zich vertalen in een stijlvolle, sobere, warme of strakke inrichting. Ontwerp, vormgeving, materiaalgebruik, verlichting en kleurstelling versterken het imago van uw zaak. Onze doelstelling is door middel van kwalitatief hoogwaardige producten, gekwalificeerde vaklieden en een helder samenwerkingsproces te komen tot een topresultaat binnen het budget van de opdrachtgever.

Montage teams
Om efficiënt te werken en kwaliteit te leveren beschikt Trion over vakmensen, moderne machines, gereedschappen en materialen die aan de hoogste eisen voldoen wat betreft veiligheid en milieu. Onze vakmensen rijden in bedrijfswagens die volledig uitgerust zijn met alle benodigde gereedschappen en bevestigingsmaterialen.