Wanden, plafonds & verlichting

Metal Studwanden
Metal Stud is een flexibel wandsysteem, dat onafhankelijk van de dragende structuur wordt opgebouwd en goede bouwfysische eigenschappen combineert met een laag gewicht. U kunt Metal-Studwanden zo samenstellen dat deze precies beantwoorden aan de gestelde eisen op gebied van akoestiek, thermische isolatie, brandweerstand en stabiliteit.

Volglazen wandsystemen
De toepassing van glas in het interieur wordt steeds populairder. Kantoorruimten voorzien van glazen scheidingswanden bieden een mate van privacy maar ogen ruimtelijker. Trion kan multifunctionele volglazen wandsystemen leveren en plaatsen die zowel brandwerend, geluidsisolerend en kitloos zijn.

Systeemplafonds
Voor de uitstraling en akoestiek van een ruimte is het plafond erg belangrijk. Wij leveren ieder type systeemplafond. Dit loopt uiteen van de minerale inlegtegels tot luxe houten plafonds. Samen met u bepalen wij welk plafond het meest functioneel en het beste past binnen het gewenste imagoVerlichting
Verlichting speelt een belangrijke rol bij het aankleden van een ruimte. Trion biedt voor elke stijl en wens een aantrekkelijke oplossing, of het nu algemene of sfeerverlichting betreft, direct of indirect, klassiek dan wel modern, decoratief of functioneel. In ons assortiment hebben wij talloze spots, downlighters en tl armaturen, zowel conventioneel of hoog frequent. Tevens leveren wij ook noodverlichting armaturen.