Interieur afwerking & renovatie

Wand & plafondbekleding
Trion levert twee soorten wand- en plafondbekleding. Parador Clickboard is een kant en klare systeemplaat voor wand- en plafondafwerking. Het handige kliksysteem en het handzame formaat garanderen een snelle en eenvoudige montage. Onder de merknaam Delight Panel levert Trion een programma plafond- en wandpanelen op basis van kunststof, spaanplaat of MDF. Deze panelen zijn met behulp van speciale clips eenvoudig te monteren.

Traprenovatie
Open trappen of dichte trappen, kort of lang, recht of g gebogen, uit één stuk of uit meerdere delen. Met als basis beton, natuursteen of hout. Wij geven een bestaande trap snel en vakkundig een nieuw uiterlijk. Bent u geïnteresseerd in een traprenovatie? Maak een keuze uit ons ruime aanbod aan kleuren en verbaas u over de toepassingen.

Vloeren
Voor de vloeren leveren en monteren wij een exclusief programma vloeren met klikverbinding. Zowel indoor als outdoor. Het assortiment bestaat uit laminaatvloeren, lamelparket en massieve houten vloeren.

De collectie omvat onder andere meer dan 140 soorten laminaatvloeren in diverse formaten, 130 soorten lamelparket en meer dan 40 massieve vloeren.

Horren
Trion levert kant-en-klare horoplossingen voor deuren. Aluminium deurrolhorren, deurhorren en schuifhordeuren in verschillende kwaliteiten en kleurstellingen maken het mogelijk het juiste product voor nagenoeg elke situatie te vinden en mocht zelfs dit niet lukken dan kunnen wij u zelfs een maatwerkoptie aanbieden